Ir al contenido principal

GANES D' ABRAÇAR-NOS

Durant aquests dos mesos de confinament, hem volgut presentar-vos algunes idees i propostes perquè els vostres fills i filles continuïn desenvolupant les diverses habilitats pròpies de la seva etapa educativa. Hem tingut la necessitat de sentir-nos a prop seu, encara que fos a través de la veu, gestos i imatges.

Ens hem emocionat amb totes les vostres fotos i vídeos! I us volem donar les gràcies. Gràcies perquè escoltant les vostres veus ens hem sentit més a prop vostre, gràcies perquè en veure-us hem pogut recordar com és de bonic tenir-vos cada dia amb nosaltres i gràcies també a vosaltres, famílies, pel recolzament incondicional en aquests durs moments que tots hem viscut, per la proximitat i estima que hem sentit per part vostra aquestes setmanes i, si tot va bé, la ja famosa persiana de la nostra estimada escoleta s'obrirà per rebre-us amb tot el nostre amor!!!!




Comentarios

Entradas populares de este blog

EL RACÓ D' HIVERN

Amb l' hivern arriba el fred, els paisatges blancs, la roba d' abric, els ninots de neu i els refredats! Hem reservat un racó al nostre espai amb contes, nadales, dites i un personatge molt especial, el senyor Hivern! Als infants els encanta rodolar cotxes i pilotes per la seva llarga barba i endevinar què porta al seu sarró!

ENS VISITA EL SENYOR CARNESTOLTES

Al nostre espai hem rebut la visita del senyor Carnestoltes, el rei dels poca-soltes, carregat d' energia i amb moltes ganes de gresca! Hem passat una estona molt agradable cantant, ballant i disfressant-nos amb un munt de complements (faldilles, mocadors...)! Queda inaugurada, així, una setmana ben divertida en què les disfresses, les màscares i la disbauxa seran presents per tot arreu!!